• Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Fra skole til kulturhus I forbindelse med lukningen af Bred Skole vedtog byrådet i den gamle Vissenbjerg
  • Klar til fest. I er blevet vist rundt af den ansvarlige for udlejningen. Har fået svar på alle spørgsmål.
  • Støt vore sponsorer! De støtter os.Bliv sponsor og støt dit lokale kulturhus! Dit logo vil både blive vist her og

street
Bred Kulturhus er et hus med muligheder for mange forskellige aktiviteter. Kun fantasien sætter grænser. Der bliver holdt velbesøgte fællespisninger, foredrag og ferniseringer. Huset bliver lejet ud til fester i weekenderne.

Der er gospelkor, musikere, der øver, yoga og danseundervisning. Men der er plads til flere aktiviteter. Så send os en mail Hvis du har ideer til nye aktiviteter i dit lokalområde, eller hvis du bare har lyst til at give en hånd med.

Når foreninger lejer

Hvis der ønskes traktement, er det gratis for foreninger at leje. Prisen for traktementet afhænger af, hvad der ønskes. Det kan både være kaffe/brød eller øl/vand og mad. Dog altid minimum 30 deltagere. Kontakt kogekone Jette Andreasen,