Regler for oprydning

Regler for oprydning

Køkken:

  Gulvet i køkken, kølerum og depot fejes.      
  Komfur og ovne rengøres.      
  Varmtvandsbeholder og kaffemaskine tømmes for vand/kaffe og slukkes.      
  Kølerum og fryser tømmes.           
  Opvaskemaskinen tømmes for vand, rengøres og slukkes.      
  Eventuelt ødelagt porcelæn og andet efterlades på køkkenbordet.      
  Affald puttes i containeren som står under halvtag overfor køkkentrappen.

  Tomme vinflasker, øl og sodavandsdåser, skal man selv sørge for at bortskaffe/tage med hjem.

  BESTIK OG GLAS AFTØRRES EFTER VASK.       

Store sal: Gulvet fejes.      

Lille sal: Gulvet fejes.      

Garderobe: Gulvet fejes      

Toiletter: Gulvet fejes. Affald lægges i containeren ved køkkentrappen og papkasser foldes sammen, så de fylder så lidt som muligt.      

Borde: Rengøres og lægges på vognene med bordpladen opad og vognen stilles samme sted som ved modtagelsen.      

Stole: Rengøres og stilles som ved ankomsten – med 5 stole i hver stabel.      

Udenomsarealer: – Evt. affald (cigaretskodder, papir, plast, øl- og sodavandsdåser eller
flasker m.m.) fjernes.      

Døre og vinduer:  Det kontrolleres at alle døre og vinduer er lukket og låst inden huset
forlades.      

Med venlig hilsen og tak for denne gang
Bestyrelsen