Regler for oprydning
Køkken:
Gulvet i køkken, kølerum og depot fejes.
Komfur og ovne rengøres.
Varmtvandsbeholder og kaffemaskine tømmes for vand/kaffe og slukkes.
Kølerum og fryser tømmes.
Opvaskemaskinen tømmes for vand, rengøres og slukkes.
Eventuelt ødelagt porcelæn og andet efterlades på køkkenbordet.
Affald puttes i containeren som står under halvtag overfor køkkentrappen.
Tomme vinflasker, øl og sodavandsdåser, skal man selv sørge for at bortskaffe/tage med hjem.
BESTIK OG GLAS AFTØRRES EFTER VASK.
Store sal: Gulvet fejes.
Lille sal: Gulvet fejes.
Garderobe: Gulvet fejes
Toiletter: Gulvet fejes. Affald lægges i containeren ved køkkentrappen og papkasser foldes sammen, så de fylder så lidt som muligt.
Borde: Rengøres og lægges på vognene med bordpladen opad og vognen stilles samme sted som ved modtagelsen.
Stole: Rengøres og stilles som ved ankomsten – med 5 stole i hver stabel.
Udenomsarealer: – Evt. affald (cigaretskodder, papir, plast, øl- og sodavandsdåser eller
flasker m.m.) fjernes.
Døre og vinduer: Det kontrolleres at alle døre og vinduer er lukket og låst inden huset
forlades.
Med venlig hilsen og tak for denne gang
Bestyrelsen